90 Päivää Morsiamena – Ashley Martson ja Jay Smith ovat virallisesti taas yhdessä

Sydän ottaa mitä haluaa.

Tämä sanonta voisi kuulostaa erityisen totta 90 päivän fiancé-tähtiille Ashley Martsonille ja Jay Smithille.

90 päivän fiancé-elokuvan seuraajat Ashely ja Jay ymmärtävät, että heillä on ollut jatkuva, jälleen uusi kumppanuus, kun otetaan huomioon, että ne näkyvät TLC totuus-tv-ohjelmassa. Siitä huolimatta lähde kertoo E: lle! Uutiset, jotka he yrittävät saada asiat toimimaan tällä kertaa ympäri.

”He ovat palanneet toistensa kanssa samoin kuin yrittävät saada sen liikkumaan,” sisäpiiriläinen jakoi. ”[Ashley] ei ollut ilahtunut ilman [Jay] Hän yrittää saada sen toimimaan, ja hän myös miehittää suhteen hänen tottumuksensa enemmän. ”

Resurssin mukaan molemmat palauttivat rakkautensa jotain, mikä tapahtui vasta äskettäin. Lisäksi jatkuvan Coronavirus-pandemian myötä totuus-TV-persoonallisuudet suunnittelevat sosiaalisen etäisyyden harjoittamista yhdessä.

”He palauttivat asiat viimeisen parin viikon aikana ja suunnittelevat yhdessä jäämistä karanteenin kautta”, sisäpiiriläinen väitti.

Sekä Ashley että Jay ovat lisäksi esittäneet rakkautensa sosiaalisen median näytöllä. Viikonlopun tauon aikana molemmat vaadittiin Instagramiin ja jakoivat useita videoita sekä kuvia niistä seurusteluun.

Jay vastasi jopa pariin seuraajakysymyksiin Instagram-tarinoissaan, jotka liittyivät hänen palautettuun yhteyteen Ashleyn kanssa.

”Valikoitko taistella taistella avioliitto-suhteestasi”, kysyi yksi henkilö, mihin hän vastasi: ”Me taistelemme päivästä lähtien.”

Hän paljasti myös, että he ovat tosiaankin ”olleet naimisissa”, kun tuuletin kysyi heidän asemansa. Ashley on itse asiassa muuttanut Instagram-nimensä Ashley Smithiksi.

Kummankin seuraajat muistavat varmasti, että Ashley jätti viime huhtikuussa eron toisen kerran. Ensimmäinen kerta, kun hän jätti ilmoituksensa, oli muutama kuukausi aikaisemmin, eli 11. tammikuuta 2019. Jayn nykyisen viestin mukaan näyttää siltä, ​​että he eivät ole koskaan eronneet virallisesti.

Vain kolme kuukautta sitten, Ashley kertoi Instagram-faneilleen, että hän rakasti edelleen Jayä tunteellisessa ja laajassa artikkelissa (jonka mukaan se on poistettu).

”Toivon vain miesten ja naisten ymmärtävän molemmat, että se ei voi olla kunnossa. On hienoa sovittaa se. On hienoa olla vahva säännöllisesti”, hän kertoi. ”Hyvä epäonnistua. Eikä siis ole niin, että annat sen pilata sinut … Tähän päivään mennessä olen edelleen vahingoittanut. Nautin edelleen hänestä. Olen vain tottunut tottelemaan todellisuus, jonka se on ohi, ja olen myös gon na ole hyvä. ”

Tuolloin hän sanoi ”ei ole enää Ashleyä ja myös Jayä”.

”Jätän tämän viestin viimeisen kerran, kun puhun meistä tai avioliitto-suhteestamme”, hän totesi, koska täsmälleen sama Instagram-blogin viesti. ”Se on aivan uusi vuosi, samoin kuin olen valmis aloittamaan uuden luvun enkä muista.”

Se muistuttaa kahta, joka asettaa menneisyyden taaksepäin, ja lähtee eteenpäin yhteydessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *