Jokainen uusi elokuva julkaistaan varhain suoratoistopalveluissa, kun teatterit ovat kiinni

Koska sosiaalinen etäytyminen on uusi normi koronaviruspandemian aikana, monet leffateatterit ovat sulkeneet ovensa mahdollisesti tappavan infektion leviämisen estämiseksi. Vaikka monet tulevat elokuvien lanseeraukset siirretään taaksepäin, jotkut tuotantoyhtiöt julkaisevat viimeisimmät julkaisunsa suoratoistopalveluissa.

Universal Pictures esitteli julkaisuja, kuten The Hunt, Undetectable Male sekä Trolls World Trip. Ne olisivat kotona katseltavissa paljon ennakoitua nopeammin, kun taas Disney aloitti Frozen II:n suoratoiston Disney +:llä 3 kuukautta ennen normaalia aikaa ja tekee myös samoin muiden elokuvien kohdalla.

”Vaikka odotammekin, että yleisöt arvostavat elokuvateattereitamme jälleen kerran elokuvateatterissa, tarjosivat nykyiset tilanteet, olemme ilo julkaista tämän nautinnollisen, seikkailunhaluisen elokuvan digitaalisiin järjestelmiin varhaisessa vaiheessa kohdemarkkinoille nauttiakseen mukavuudesta elokuviensa mukavuuksilla. ”, totesi eteenpäin johtaja Dan Scanlon ja myös tuottaja Kori Rae.

Ohjaaja Cathy Yan otti Twitteriin muistoksi naispuolisen DC Comic Books -elokuvansa, joka tähdet Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina, Ewan McGregor ja myös Ella Jay Basco julkaisivat varhaisen julkaisun.

”Kiitos kaikille tuulettimille ja puolustajille”, Yan sävelsi. ”Olen yksinkertaisesti iloinen siitä, että ihmiset varmasti pystyvät nyt arvostamaan uusia ja nautittavia elokuvia.”

Columbia Photo esitteli, että Valiant-sarjakuvasäätö – joka merkitsee Vin Dieselin Ray Fortiksi, sotilas, jonka äskettäin eliminoitiin toiminnassa ja herätti henkiin aivan uusilla voimilla – tarjottaisiin varmasti nopeasti sen jälkeen, kun 13. maaliskuuta julkaistiin elokuvateatteri .

”Sony Photo on omistettu turvallisesti teatteritapahtumille samoin kuin ylläpidämme ikkunointia,” totesi Sony Photo Home -viihdeohjelman Motion Picture Groupin puheenjohtaja Tom Rothman lausunnossa. ”Tämä on ainutlaatuinen ja myös erittäin harvinainen tilanne, jossa elokuvateattereita on todella tarvinnut sulkea ympäri maata paremman hyödyn takaamiseksi. Lisäksi Bloodshotia ei ole yhtäkkiä saatavana millään tavalla. Kohdemarkkinoilla on nyt mahdollisuus hallussaan Bloodshot. poispäin ja nähdä sen talossa, jossa me kaikki vietämme enemmän aikaa. Olemme varmoja siitä, että – kuten muutkin tartunnan koettelemat organisaatiot – teatteri palautuu voimakkaasti taaksepäin, samoin kuin me ehdottomasti tuemme niitä. ” ’.

Ohjaaja Autumn de Wilden Jane Austenin ottelukomediaan sokeroitu värisäätö – jossa tähdet Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Mia Goth, Costs Nighy, Josh O’Connor ja muut – ovat varmasti helposti saatavissa erittäin varhaisessa vaiheessa kysynnän jälkeen minimaalinen lanseeraus, joka alkoi helmikuussa.

”Toivon todella, että voimme kaikki palata töihin nopeasti, koska monet häikäisevät ponnistelut tällä alalla ja myös viihdeteollisuuden ulkopuolella eivät voi kestää kauan ilman palkkaa. Toivon, että sen jälkeen todella toivon, että EMMA tarjoaa sinulle varmasti mahdollisuuden. lähteä luovan mielikuvituksen ja sydämen mukana, kun sinä (kiitos) pysyt turvallisesti sisällä ”, de Wilde jakoi Instagramissa ilmoittaen elokuvan päivitetystä julkaisusta. ”Lähetetään niin paljon rakkautta sinulle ja omallesi. Odotamme aikaa, jolloin voimme nauttia jälleen rakastavasta lujasta. Kuten Jane Austen kirjoitti Emmassa:” On niin iloa, kun hyvät ihmiset kokoontuvat. ”

Disney antoi todellisen siunauksen äideille ja isille sekä myös talonmiehille, jotka pääsevät ”tuntemattomiin” laajassa laitoksen sulkemisessa vapauttamalla Jäädytetyt seurat – pääosissa Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff ja muut – 3 kuukautta varhaisessa vaiheessa heidän suoratoistoratkaisunsa.

Aiemmin hylätyn trillerin huono onni jatkui koronaviruksen puhkeamisen seurauksena teatterin sulkeutumisesta, mutta Universalin tilattavan käynnistysstrategian ansiosta seuraajat näkevät vihdoin Craig Zobelin ohjaaman luokan sotatrillerin, jonka tähdet Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, Ike Barinholtz sekä paljon muuta.

Harjoitteletko sosiaalista etäistymistä, mutta etsitkö silti pelkoa? Ohjaaja Leigh Whannellin jäähdyttävä päivitys H.G. Wellsin luomistyöllisestä klassisesta elokuvahirviöstä on myös suunnattu tilauksesta ja myös suoratoistoon. Vakavasti arvostetut trilleritähdet Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Michael Dorman sekä Oliver Jackson-Cohen.

Uskoon perustuva draama on saanut nimensä kristittyjen laulajien ja lauluntekijöiden Jeremy Campin vuonna 2002 esittämästä sävelmästä. Se kertoo myös leirin romanssista (KJ Apa: n näytöllä) sekä hänen sulhanen kääntyneen vaimonsa Melissan (Britt Robertson), kun he kohtaavat viimeksi mainitun syöpäsolut diagnoosin. Elokuva on helposti saatavana kotona katsottavaksi alle kaksi viikkoa sen alun perin suunnitellun teatterin aloituspäivän jälkeen.

”Elokuvantekijöinä olemme sydämettömiä siitä, ettemme voi jakaa mielestäni edelleen suurella näytöllä tarkoittamiamme keinoja. Teemme elokuvia, koska rakastamme elokuvia ja olemme tiukasti kansakunnan teatteriketjujen takana, suurimmista piireistä pieneen äitiin ja pop-intia, joihin nämä ennennäkemättömät sulkemiset ovat vaikuttaneet niin dramaattisesti. Vieraiden turvallisuus kuitenkin edeltää sitä, ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on mahdollisuus jakaa verkossa elokuva, jonka inspiroiva rakkauden, toivon ja uskomuksen viesti on täydellinen näille. epävarmoina aikoina ”, valvojat Jon ja Andrew Erwin väittivät julistuksessa.

Warner Bros. on todella siirtänyt Just Gracen, SAG-palkinnon saaneen elokuvan lyhytaikaisen 12-ohjaaja Destin Daniel Crettonin elektroniseen julkaisupäivään. Elokuvassa, joka perustuu tosielämän tarinoihin, tähdet Michael B. Jordan ja Bryan Stevenson, puolustusasianajaja, joka antaa armon kuolemantapauksen rivin vangille Walter McMillianille, näytelmänä Jamie Foxx.

Pixarin viimeisimmät – jotka tähtivät Chris Prattia ja Tom Hollandia tonttuveljeinä odysseissa suv-fantasiamaailman kautta – ovat saatavilla ostamaan täsmälleen samassa kuussa, jolloin se avasi lämmittimet, ja varmasti iskee Disney +: ta pian sen jälkeen. .

”Vaikka odotamme yleisön arvostavan elokuvateattereitamme jälleen kerran elokuvateatterissa, mikäli nykyiset tilanteet antavat meille ilon, voimme julkaista tämän nautinnollisen, rohkean elokuvan digitaalisille alustoille varhaisessa vaiheessa kohdemarkkinoille nauttiakseen kodinsa mukavuudesta”, sanoi ohjaaja Dan Scanlon ja myös valmistaja Kori Rae.

Vaikka Sonic ei näy DVD: llä vasta 19. toukokuuta, Paramount Home Amusement paljasti, että elokuva on nopeutumassa (sanapelaaminen täällä hyvin tarkoituksellisesti) koteihin kuukausia ennen suunnitelmaa, jota tarjotaan digitaalisesti vain kuukauden kuluttua sen vaiheittaisesta käynnistämisestä ja flaunting poistettu kohtauksia, dioja ja animoitu lyhyt kuvaus. Tule mukaan Ben Schwartz Soniciksi ja Jim Carrey Dr. Robotnikiksi, pysy James Marsdenin ollessa James Marsden.

Viimeinen Skywalker-legendan elokuva – pääosissa Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Kelly Marie Tran, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Give, Lupita Nyong ’o , Keri Russell, Joonas Suotamo, Ian McDiarmid ja Billy Dee Williams– iskivat Disney +: een ja digitaalikauppoihin muutama päivä 13. maaliskuuta.

Peikkojen jatko – pääosissa Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Ron Funches, Ozzy Osbourne, Rachel Bloom, Kunal Nayyar ja vielä enemmän – julkaistaan ​​teattereissa ja myös taloissa kerralla suunnitellulla huhtikuun esityspäivänä.

Hieman yli kaksi viikkoa vaiheittaisen julkaisunsa jälkeen Warner Bros. paljasti, että Ben Affleckin dramatization The Back tulee digitaalisesti saataville Yhdysvalloissa ja Kanadassa 24. maaliskuuta globaalien markkinoiden noudattavan.

”Koska kohdemarkkinat eivät useimmiten pysty tarkistamaan teatterilevyn elokuvia nykytilanteissa, olemme tosiasiallisesti päättäneet tarjota mahdollisuuden nykyisin julkaistujen nimikkeidemme digitaaliseen hallussapitoon varhaisessa vaiheessa henkilöille, jotka yrittävät löytää hienoja huvipuistovaihtoehtoja”, totesi tutkija Bros. Photo Team puheenjohtaja Toby Emmerich. ”Joten vaikka olemme edelleen suuria teatterikokemuksen seuraajia ja toivomme, että yleisöllä on mahdollisuus palata elokuvateattereihin tulevaisuudessa, ymmärrämme, että nämä ovat haastavia aikoja ja myös tämän vaihtoehdon tarjoaminen on yksinkertaisesti järkevää.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *