Kourtney Kardashian puhuu kodinhoidosta, avioliitostaan ja ihmissuhteistaan

Seuraa Kourtneya.

Juuri juuri E!: N oma Jason Kennedy teki tänä iltana aivan uudessa jaksossa. Keskustelemme tietysti keskusteluista, joita Jason piti Pysy ajan tasalla Kardashians-julkkis Kourtney Kardashianin kanssa.

Koska KUWTK on ollut todella ilmassa 17 vuodenaikaa (jakson 18 ensi-ilta torstaina, 26. maaliskuuta kello 8.00), näyttää ehdottomasti siltä, ​​että ymmärrämme kaiken vanhimmasta Kardashianista. Siitä huolimatta, että säännöllisellä alueella, yleisö sai tarkempi katsaus erityisen eksklusiiviseen Kardashian-Jenneriin.

Kourtney ei vain avannut suhtautumistaan ​​aikaisempaan kumppanuuteensa Scott Disickin kanssa, vaan hän kertoi myös aloittelutapaansa, Poosh.com-sivustoonsa.

Voi, samoin kuin hänellä on paljon sanottavaa kuuluisasta perheestään. Puhumme siitä, mikä sisko voi pitää avaimen, kuka on hulluin ja niin paljon enemmän.

Selaa jokaisesta pienestä asiosta, joka tänään Alueella osoitti meille Kourtneystä, vieritä alla lueteltujen merkittävien takeiden kanssa!

Miksi hänellä ei ole enää koskaan näyttösuhdetta:

Kuten E! lukijat tietävät tietävänsä, Kourtney ja Scott ovat olleet käytännössä kymmenen vuoden ajan ennen avioeroaan ​​heinäkuussa 2015. Vaikka pari ei ole enää yhdessä, he työskentelevät ahkerasti vanhempina 3 lapselleen: Mason Disick (10), Penelope Disick (7). ja myös Power Disick (5).

”Ainoa asia, jota en todellakaan jaa, on kumppanuuteni”, Kourtney myönsi. ”Scott ja minä, yhden vuosikymmenen ajan ollessamme keskenään, koko yhteytemme pääsi ohjelmaan samoin kuin minusta tuntui siltä, ​​että tietulli, joka se koski meitä – ymmärrät, oli myös muita asioita, selvästi – tunsin se oli kova suhteellemme. ”

Koettuaan kaiken tämän edellisessä yhteytessään, Kourtney teki selväksi, että hän ei varmasti ”koskaan jaa enää koskaan kumppanuutta”. Vaikka E! persoonallisuus pysyi arka suhteessa viehättävään elämäänsä, hän pitää mielessä, että hän oli ”materiaalinen”, nyt kuitenkin avoin ajatukselle avioliitto-suhteesta.

”Vaikuttaa siltä, ​​että olen todella tyytyväinen, mutta uskon, että jos se olisi oikea tilanne, uskon, että se on jotain, jota haluaisin varmasti”, lordi Disickin entinen edustaja. ”Mutta minusta ei tunnu siltä puuttuvan.”

Hänen lastensa erikoismerkeistä:

Kun kiusoimme esikatselussa, Kourtney vahvisti olevansa muuttanut keskittymistään tekemällä nuorista tärkeimmän prioriteettinsa. Siksi ei ollut yllättävää, kun kolmen äidillä oli tehokkaimmat huomautukset hautaansa koskevista asioista.

Per Kourtney, Mason on ”todella hauska”, ”tyylikäs”, ”todella järjestäytynyt” ja ”todella syvä”. Kun kyse on Penelopesta, Kourtney kutsui häntä ”talonmieheksi”, koska hänen ainoa pieni tyttö ”haluaa hoitaa yksilöitä”. Silti Penelope ei ole pala kakkua.

”Hän ei ota mitään …”, Kourtney jatkoi. ”Jos puhun edes tietyllä tavalla hänen kanssaan, hän on kuin” Älä puhu minulle tällä tavalla. ””

Keskustellessaan nuorimmasta voimastaan ​​Kourtney väitti, että 5-vuotias on ”erittäin herkkä”.

”Hän näki oravan muutama päivä sitten, meni ja alkoi itkeä, koska se oli kaikki yksinään”, hän mukaan lukien. ”Joten hän avasi kotiikkunan ja halusi myös puhua oravan kanssa ja saada siitä ruokaa. Hänellä on suurin sydän.”

Kourtney puhuu tekevän Pooshia itsessään ja saavansa Kris Jenneriltä :.

Kyllä, Kris Jenner on Kardashian-Jenner-matriarkka, mutta Kourtney tiesi haluavansa vapauttaa elämäntapasivustollean Poosh.com ”itseni”. Niille, jotka eivät muista, Kourtney julkaisi sivuston elokuussa 2019 ja antoi kävijöille verkkosivuja siististä charmista, terveydestä ja hyvinvoinnista, hyvinvoinnista sekä muusta.

”Minusta näytti siltä, ​​en todellakaan tarvinnut hänen apua”, Kourtney myönsi Jasonille. ”Minusta yksinkertaisesti todella tuntui siltä, ​​että se olisi jotain, mitä voisin tehdä omalta osaltani oikean ryhmän kanssa.”

Lisäksi Kourtney koki Pooshin sisältöä olevan todella äitinsä ”kohta”. Siitä huolimatta Kourtney nimitti momagerinsa upeaksi neuvonantajaksi.

Kisin Krisin ”älä ota vastausta” -suositusten ansiosta, Kourtney väitti, että hän ja myös hänen siskonsa ovat ”vähän pelottavia, toisinaan, kun kyse on liike-elämästä”.

”Äitini näytti aina meille:” Jos kuulet vastauksen ei, kysyt väärää henkilöä ”,” Kourtney kertoi ennen tarkistaakseen päiviänsä Krisin avustajana.

On selvää, että kesällä yliopiston aikana Kourtney seurasi tunnettua edustajaa toimistossa. ”Sain tietää paljon kuuntelemalla kuinka hän keskustelee puhelimitse. Hän ei ole epäystävällinen, molemmat vanhempani olivat jatkuvasti todella ystävällisiä ihmisille”, todellisuuden tähti mainitsi.

Kourtney on 40 yhtä upea. Huolimatta siitä, että korostettiin ennen maamerkkinsä syntymäpäiväjuhliaan, Krisin aikaisin totesi, että hän ”tuntuu nyt hämmästyttävältä”.

”Siellä oli tämä paine, mielestäni sinä olettaa sinun olevan tietyn ikäisiä. Luulen, että jostain syystä 40 minua tosiasiallisesti sai minut analysoimaan elämääni”, hän totesi ahdistuneisuudestaan ​​ennen suurta syntymäpäiväänsä. juhla. ”Ja tunsin myös olevani todella hukkuinen.”

Ilmeisesti Kourtney ”itki päivittäin ilman tekijöitä”. Viime kädessä tämä itsetutkiskelu johti positiivisiin muutoksiin Kourtneylle.

”Kaikista oli kovaa painostusta. Kuten:” Sinun täytyy näyttää tehokkaimmalta, mitä olet koskaan nähnyt kävellen portaita pitkin puolueesi! ” En pidä keskipisteenä olemisesta, joten en myöskään tunnistanut haluaisin juhlaa ”, hän kertoi. ”Heräsin syntymäpäivänäni, vaikka sensaatio oli niin hyvä.”

Kourtneyn vinkit siskoiltaan:

Huolimatta KUWTK: n säännöllisistä taisteluista, Kourtneyllä ei ollut muuta kuin myönteistä sanottavaa sisaruksistaan. Aloittelijoille Kourtney kertoi, että supermalli sisarus, Kendall Jenner, on hän, joka ”liittyy” kaikkein parhaimpiin.

Silti Kourtney kertoo, että Khloe Kardashian pitää parasta näppäintä. ”Varmasti ei Kim [Kardashian]”, Kourtney tylsistyi. ”Hän kertoo, riippumatta siitä, mikä se on, hän ei voi auttaa itseään. Hänen on ilmoitettava siitä jollekin.”

Hulluin Kardashian-Jenner? Kourtney julisti, että Kylie Jenner on ”todella, todella huvittava”.

”Kylie voi olla todella huvittava, hän voi olla todella nautinnollinen ja myös hänellä on yksinkertaisesti todella loistava luonne”, Kourtney kuvaili.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *