Näyttelijä Oprah Winfrey kertoo miksi Stedman on karanteenissa omassa sängyssään

Vaikka Oprah Winfrey jää oleskeluun ja myös sosiaaliseen etäisyyteen meneillään olevan koronavirusjakson keskellä, hänen pitkäaikainen kumppaninsa, Stedman Graham, ylläpitää riskitöntä etäisyyttä itsenäisesti karanteenissaan heidän aamiaisessaan.

Oprah kirjautui maanantaina Oprah Magazine -lehden digitaalisen valvojan Arianna Davisin kanssa kokoukseen kotoaan Santa Barbarasta, Kalifornia, ja tarjosi seuraajille sisäpiirin siitä, kuinka hän seisoo kotonaan.

Hän kuvasi kuinka hän on ollut kiireinen ja torjunnassa myös talvibluesia. Hän kertoi myös, että Stedman pysyy eristyksissä vierastalossa varovaisuuden vuoksi. Kuten käy ilmi, Oprah on erityisen vaarassa jo olemassa olevan lääketieteellisen ongelman vuoksi.

”Hän on vierastalossa, koska tiedätte kaikki, että minulla oli keuhkokuume viime vuoden lopulla … Olin tosiasiallisesti saanut antibiootit viime viikolla, koska minulla oli keuhkoputken tulehdus”, hän selvensi ja lisäsi, että Stedman ei myöskään ottanut episodi yhtä vakavasti kuin muut, kun se alun perin alkoi, samoin kuin aluksi hieman matkallaan ravempi.

”Stedman saapui Chicagosta vasta torstaina, hän oli puhunut St. Louisissa … hän olisi ollut lentokoneissa”, Oprah selvensi. ”Joten Stedman on kuin ’Mikä on paluun hoito?’ Hoito on… et tule ja nukuta sänkyni! ”

”Oikeastaan ​​hän menee:” En ole? ” Samoin kuin minä menen: ”Etkö ole ottanut ilmoitusta uutisista? Sosiaalinen etääntyminen ei tarkoita sitä, että menet ja nukut samassa sängyssä yksilön kanssa! Kun juuri lähdit American Airlinesilta!” ”” Oprah lisäsi.

Oprahin kuvaamassa videossa seuraajat näkevät Stedmanin kallistuvan sängystään ja näyttäen olevan mielenkiintoinen.

”Astiat luovutetaan ovella”, Stedman sanoi kotiikkunasta nauraen. ”Se on anteeksi.”

Vaikka Stedman ei ole tarkistanut positiivista tartuntaa eikä näytä mitään merkkejä, molemmat päättivät, että molemmat pysyvät ajanjakson aikana suljettuina on tehokkain suunnitelma.

”Ystäväni väittävät ’Voi, eikö Stedman ole hätää?’ Hän ei todellakaan ole ”, Oprah jakoi. ”Hän nauttii pitävän minua riskittömänä.”

Huolimatta siitä, että hän on yksin, kun hänen on turvattava suojassa asemassa – muun Kultaisen valtion sekä kasvavan määrän kaupunkeja ja valtioita lisäksi koko maassa – Oprah väitti, ettei hänellä ole kovaa aikaa asuessaan aika ja hänen mielensä.

”En ole koskaan väsynyt johtuen siitä, että minulla on jatkuvasti minua”, Oprah kertoi. ”En koskaan koskaan tuntea itsensä yksinäiseksi, en ole koskaan oikeasti tuntenut itsensä yksin, johtuen siitä, että rakastan vain olla itseni kanssa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *