Nyt se on virallista! Jenelle Evans ja David Eason ovat taas aviopari

”Kyllä, minä ja hänkin päätämme käyttää sitä nyt ja myös, otamme sitä vähitellen”, edellinen Teenager Mommy 2 -tähti esitteli uutiset YouTube-kyselyjen aikana lauantaina 21. maaliskuuta.

ICYMI, Evans ja hänen aviomiehensä erottuivat viime lokakuussa, ja myös heidän jakautumisensa jälkeen 28-vuotias sai väliaikaisen rajoitusmääräyksen Easoniin nähden. Aiemmin tänä vuonna hän hylkäsi tilauksen sekä helmikuussa. Molemmat tunnistettiin yhdessä, ja ne stimuloivat sovintohuhuja.

Tapaamisessa E: n kanssa! Viime kuussa tiedot Evans kertoi, että nämä kaksi ”ottivat huomioon neuvonnan”.

Evans lukei YouTube-kyselyidensä aikana faniäänään, joka kysyi, oliko Eason muuttunut tarpeeksi, jotta hän voisi palata hänen luokseen. Hän vastasi: ”Monet kohdat ovat tosiasiallisesti muuttuneet. Minä ja hänemme olemme tosiasiallisesti päättäneet jatkaa myönteisesti riippumatta siitä, mitä ja jos meillä on ongelma, vaadimme todella puhumaan asiasta. En halua kertoa teille miehille, että David ei ole koskaan koskaan käynyt väärinkäytöksinä nuoria, hän ei ole koskaan käynyt väärin minua. ”

Hän tapasi: ”Meillä on tosiasiallisesti jatkuvasti ollut eroja, samoin kuin nämä erot muuttuvat varmasti suuriksi erimielisyyksiksi, ja tästä syystä päätin palata takaisin kotiin ja kehittää myös suhdettani, koska lopulta tämä on perheenjäsenilleni .”

Evans jakaa 3-vuotiaan pikkutytön Ensleyn Easonin kanssa. Hän on myös äiti lapsille Jace, 10, entisen puolison Andrew Lewisin ja 5-vuotiaan Kaiserin, entisen Nathan Griffithin kanssa.

Saatuaan eroon Easonista, Evans muutti hetkeksi Nashvilleen, Tennessee, mutta hänen kyselytutkimuksensa aikana hän paljasti olevansa takaisin Pohjois-Carolinassaan kotonaan ”Asun täällä pysyvästi nyt”.

Hän lisäsi: ”Syynä siihen, että tulin Pohjois-Carolinaan, on se, että minulla ei ole varaa vuokrata ja myös asuntolainaa, minun on valittava yksi tai toinen. Minulla on täällä kotini, jolla minulla on, minulla ei ole asuntoa Tennesseessä, joten päätin palata. Kaikilla lapsilla on oma ala alapuolella, se on erittäin suuri, heillä on käytössään 11 ​​hehtaaria maata ”, hän keskusteli. ”Kaiser ja myös Ensley, he todella kaipaavat lemmikkejä, he todella ikävät kanoja, vuohia, mitä tahansa. Joten päätimme löytää takaisin täältä, ja myös kohdat kulkevat melko sujuvasti.”

Kysymyksissä ja vastauksissa Evans mainitsi myös tarkalleen, kuinka nämä kaksi kävivät sovinnossaan.

”Ollessani Tennesseessä, en ole gon na vale, soitin ensin Davidille ja ilmoitin myös hänelle, sanoin” olen pahoillani ”, ja hän myös soitti minulle takaisin samoin kuin totesi:” Miksi ?’ samoin kuin väitin: ”Uskon, että olemme yksinkertaisesti päättäneet kohtia äkillisesti, ja uskon, että meidän on yritettävä yrittää tehdä asiat kotitaloudemme ja avioliittojemme hyväksi. Ja hän sanoi:” Hyvä on. ” Joten kun aloimme puhua jälleen kerran, tiedät, että hän tuli tarkistamaan kaksi tai kolme kertaa, ja kun hän, ennen kuin muutin takaisin Pohjois-Carolinaan, sanoin hänelle, sanoin: ”Pisteiden on muututtava. Emme voi olemme niin onneton. Meidän on aloitettava yhteydenpito toisiinsa ongelmistamme, samoin kuin meidän on selvitettävä se, emmekä saa antaa antaa saman asian jatkuvan tapahtuvan tai saman aiheen keskustelun jatkuvan tapahtuvan ”, hän selvensi. .

Lopulta Evans ei aikonut kokea uutta ”lopettanut toimivien avioliittojen”.

Selittäessään tarkalleen, kuinka hän ja myös Eason ylittivät heidän ongelmansa, hän totesi: ”Oletan, että asiat, jotka on saatu niin negatiivisiksi, mielestäni niin negatiivisia pisteitä saatiin suoraan kumppanuussuhteeseemme, jossa olin niin tyytymätön, että minun piti tulla siitä, ja tunnen myös olevani Ainoa keino selvittää se oli, jos haluaisin etääntyä. ”

Hän kääri ”Joten etääntyi vähän aikaa ja ymmärsin, että se ei ole mitä halusin, ja vaadin myös tekemään avioliitto. Ja en halunnut ylimääräistä epäonnistunutta avioliittoa niin hyvin kuin minä vain halusin lasten olla tyytyväinen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *