Seitsemän ominaisuutta, jotka sinulla täytyy olla menestyäksesi musiikkialalla

Haluatko tietää tarkalleen kuinka päästä menestyväksi kokopäiväiseksi muusikkona? Ensinnäkin, sinun on jätettävä huomiotta kaikki ”tavanomaiset viisaudet”, jotka olet kertonut niille, jotka eivät ole koskaan olleet erittäin menestyneitä kappaleiden markkinoilla. On totta, että monet muusikot, jotka yrittävät menestyä musiikkipalvelussa, lakkaavat todella toimimasta … mutta sinun ei tarvitse olla yksi heistä!

Toisaalta taiteilijat, jotka kehittävät ja ylläpitävät onnistuneita musiikkiuriaan, hyödyntävät täysin erilaisia ​​taitoja, ajatusprosesseja ja arvoja, jotka auttavat heitä saavuttamaan musiikkialan menestyksen. Nämä asiat eivät ole musiikkiyritysten salaisuuksia, jotka ovat vain rock-kuuluisuuksien ja myös musiikkialan johtajien saatavilla – kuka tahansa voi oppia sekä käyttää niitä (tämä sisältää sinut). Koko tämän lyhyen artikkelin ajan aion varmasti tarkastella näitä erilaisia ​​ominaisuuksia sekä auttaa ymmärtämään tarkalleen, kuinka voit hyödyntää niitä hyödyttääksesi henkilökohtaista musiikkiuraasi.

Toisin kuin mitä ensin saatat ajatella, työkalu pelaamisen ’ammattilaistasolla’ ei ole alla olevassa luettelossa. Miksi? Koska on ”tarjottu”, sinun on työskenneltävä tavoitteen saavuttamiseksi tällä hetkellä päivittäin. Lisäksi musiikkikapasiteettisi (itsessään) eivät riitä varmistamaan menestystäsi musiikkipalvelussa. Tosiasia on, että on olemassa lukemattomia muusikoita, jotka osaavat soittaa erittäin hyvin, mutta eivät kuitenkaan rakenna tehokasta kappaleiden ammattia … joten on selvää, että pelkästään musiikin kyky voi viedä sinut tähän asti.

Paljon ominaisuuksia, joista keskustelen, liittyvät tapaan ”oletat” sijaan suorittamasi yksityiskohtaisista toimista. On harvinaista löytää henkilö, jolla on oikea ajattelutapa, joka sisältää kaikki nämä korkeat ominaisuudet. Voit kuitenkin saada ”koulutuksen” menestykseen suuntautuneen ajattelutavan kehittämiseen ja lisätä siten huomattavasti mahdollisuuksiasi tehdä se musiikkialalla.

Tässä ovat tärkeimmät huippulaadut, jotka voit luoda itsellesi rakentaaksesi erittäin menestyvän musiikkialan:

Oikea työeettinen ajattelutapa

Tietenkin on selvää, että sinun on ehdottomasti yritettävä rakentaa menestyvä musiikkimies. Monet taiteilijat eivät kuitenkaan ymmärrä, minkälainen ”toimiva mentaliteetti” vaaditaan sen ehdottomaan ”tekemiseen”. Tarvitaan sellaista omistautumista, joka vaatii muutakin kuin pelkästään paljoa toimintaa ammatissa. Se tarvitsee:

  1. Ymmärrä ”oikea” strategia, joka on tarpeen edistymiseksi. Tämä ei tarkoita pelkästään ”paljon toimintaa”, vaan ”oikeiden asioiden” tekemistä, jotka johtavat sinut minne haluat.
  2. Toimi mahdollisimman luotettavalla ja tuottavalla tavalla. Tonnia ihmisiä pysyy kiireisellä koko päivän, mutta koskaan koskaan itse suorita mitään elintärkeää. Et halua muuttua yhdeksi näistä ihmisistä.
  3. Tiedä tarkalleen kuinka jokainen tekemäsi pieni asia vaikuttaa kappaleiden ammatin kasvuun pitkällä tähtäimellä.
  4. Valmistaudu tekemään kovaa työtä ”etukäteen” kauan ennen minkäänlaista hyötyä. Yleinen esimerkki tästä on täysikokoisen albumin kuvaaminen työpajassa ennen kuin ansaitset siitä rahaa.

Parantaaksesi työeettistä ajattelutapaa, ymmärrä selkeästi pitkäaikaisten kappaleiden ammattitavoitteesi ja löydä myös valmentaja, joka auttaa sinua selvittämään vaiheet, jotka sinun on tehtävä niiden saavuttamiseksi.

Ärsyttämätön uskollisuus

Musiikkimarkkinoilla et todellakaan pääse korkealle menestymiselle yksin. Musiikkiyritykset, muusikot, markkinoijat, ohjaajat ja monet muut laulusektorityypit toimivat varmasti yrityksesi kumppaneina yhdellä tai useammalla tekijällä kappaleiden ammatissa. Nämä ihmiset käyttävät kaikki aikaa, energiaa ja resursseja suoraan sinuun ja siksi he ennakoivat sitoutumistasi (kuten odotat myös heiltä). Artistit, jotka eivät ole uskollisia, kielletään usein tulevaisuuden yrityshankkeista ja kappaleista. Suurin osa taiteilijoista pitää uskollisuutta itsestäänselvyytenä sekä omistautua vain ”tekoon”, kunnes he voivat hyötyä mahdollisuudesta kumppaneidensa kustannuksella.

Vaikka ’sitoutumisella’ on monia merkityksiä – perusperiaatteena se tarkoittaa sitä, että et hyödynnä sinua hyödyttäviä mahdollisuuksia vähentämällä samalla niitä, jotka työskentelevät kanssasi. Tietysti uskollisuus ei tarkoita myöskään sitä, että annat myös muiden hyödyntää sinua. Alla on tasapaino, joka sinun on löydettävä toimiessaan musiikkimarkkinoilla. Ilman tätä tasapainoa sinulla on vaikea saavuttaa upea menestys pitkän ajanjakson ajan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *