Taylor Swift käsittelee Kanye Westin kanssa tapahtunutta riitaa ensimmäistä kertaa

Päiviä sen jälkeen, kun hänen ja myös Kanye Westin välinen nyt kuuluisan puhelinsoiton väitetty ääni vuotaa verkossa, Swift käsittelee asiaa avoimesti ensimmäistä kertaa.

”Sen sijaan, että vastaisin niihin, jotka kysyvät, miltä minusta todella tuntuu suhteessa tippuneisiin videoleikkeisiin”, laulaja luonut Instagram Stories -sovelluksen avulla, osoittaen, että tasoitin koko ajan * kyseisen puhelun * suhteen (ymmärrätkö sen, joka oli uudelleen lainvastainen, että joku editoi ja valvottiin niin, että se kertoi minulle sekä asetti minut, perheenjäseneni ja seuraajat helvettiin 4 vuoden ajan) … SWIPE KAIKKI PALJON, katso mitä on todella tärkeää. ”

Swift lähetti fanit Feeds America -sivustoon, hyväntekeväisyysjärjestöön kuuluvien ruokapankkien verkostoon, joka auttaa koronaviruspandemian vaikutteita.

”Maailman hyvinvointijärjestö sekä Feeds America ovat muutama niistä yrityksistä, joille olen tosiasiallisesti antanut lahjoituksen. Jos sinulla on kyky, ota mukaan minuun luovuttaessasi koko tämän ongelman”, hän lisäsi.

Perjantaina myöhään illalla verkko tuotti ennennäkemätöntä materiaalia Kanyestä soittaen Taylorille saadakseen hänet jakeen, joka viittaa poptähtiin hänen vuoden 2016 kappaleessaan ”Kuuluisa”. Kappaleen ilmestymisen jälkeen, joka sisälsi rivin, ’näytän minusta ja myös Taylor saattaa silti rakastua / miksi? Tein siitä nartusta suositun ”, Kim Kardashian jakoi muokatun muunnelman puhelustaan ​​toivoessaan varmistaa seuraajilleen, että Taylor hyväksyi säkeen.

Sittemmin Taylor on itse asiassa aina väittänyt, että Kanye ei koskaan kertonut, että häntä varmasti kutsutaan ”narttuksi” virityksessä.

Äskettäin vuotanut video paljasti, että yhdellä tekijällä koko puhelun ajan Kanye neuvoi Tayloria ”erittäin kiistanalaisesta linjasta”, joka sisälsi myöhemmin myös: ”Nyt se on kuin kumppanini suosikki f– kng-linja … joten sanotaan:” Kaikille Southside n – koska ymmärtävät minua ihanteellisena / Minusta tuntuu, että Taylor Swift olisi velkaa minulle seksiä. ””.

”Se ei tarkoita”, hän reagoi nauraen ja kertoi Kanyelle, ”olen iloinen, että se ei tarkoita tosiaankaan … mutta kuten voi luoja, Jumala tarjoama keräys, uskoin, että se ei ollut kuin” typerä, tyhmä narttu. Mutta se ei ole. ”

Räppari sanoi sitten: ”OK, mitä tapahtuu, jos myöhemmin radalla olisin lisäksi sanonut, uh …” Tein hänestä suositun ”?”

”Hän on vain kuka tahansa”, hän vastasi. ”Tarkoitan kuitenkin, että olet tosiasiallisesti tavoittanut tiedottaa tarinan tavalla, jolla se tapahtui sinulle, ja myös sillä tavalla, jolla olet tosiasiallisesti kokenut sen. Kuten, totta puhuen, totuudenmukaisesti et todella tiennyt, että olin ennen sitä. Kuten, riippumatta siitä Markkinoin 7 lukuista CD-levyä ennen kuin teit sen, niin tapahtui. Et tiennyt kuka olin ennen sitä. Se on hienoa. Kuitenkin, kyllä. En voi odottaa ”

Kim ja Kanye eivät ole vielä selvittäneet ääntä, mutta Pysy ajan tasalla Kardashians-tähden kanssa ”piti” tweetistä 21. maaliskuuta, joka tarkisti: ”Videossa ei ollut mitään uutta. Kaikki me tunnustimme sen. Minä” m niin hämmentynyt juuri nyt. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *