Tristan Thompson omistaa entistä enemmän aikaa exälleen Khloe Kardashianille korona-aikana

Lähteet kertoivat E! Uutiset Cleveland Cavaliers -pelaaja on ”nähnyt todella paljon” ja ”hyötynyt odottamattomasta vapaa-ajan lomasta perheenjäsenten kanssa” keskellä NBA: n päätöstä lykätä vuoden 2020 pelejä koronaviruspandemian takia.

”Hän viettää enemmän aikaa Khloen ja Truein kanssa kuin koko kauden ajan”, lähde jatkoi. ”On ollut hienoa, että he pystyivät näkemään hänet erityisen rutiininomaisesti. Khloe suhtautuu karanteeniin erittäin vakavasti ja on myös kotona Realin kanssa. Tristanin lisäksi ei ole soittopäiviä tai kotiaikaa. Hän on säännöllisesti yli Khloen koti ja pysyy yhteydessä heihin, kun hän ei ole. He eivät ole takaisin keskenään. He ovat yhdessä vanhemmuutta ja tarjoavat Totuudelle mahdollisuuden olla molemmat vanhemmat elämässään samanaikaisesti. ”

Khloe hiljattain sulki ratkaisuhuhut sen jälkeen kun hän on julkaissut kuvan itsestään halailemasta esikoisensa kanssa ja kirjoittaen: ”Ainoa asia, jonka minun on muistettava, on se, kuinka paljon isäsi ja minä myös nautin sinusta!” Kun tuuletin kysyi, ilmaisiko tämä, että eksit olivat jälleen yhdessä, Khloe asetti asiakirjan suoraan.

”Se osoittaa, että hänen äitinsä ja isänsä nauttivat häntä kaikesta toiminnasta”, hän vastasi.

Khloe ja Tristan erosivat vuonna 2019 Tristanin syrjähypyn takia. Siitä huolimatta, he molemmat ovat tosiasiallisesti jatkaneet vanhemmistaan. Tähtien välillä on syntymäpäiviä ja vapaapäiviä juhlittu keskenään suuria juhlia lapsensa puolesta. Itse asiassa Khloe paljasti äskettäin heidän vanhempansa ”niin hyvin tänään”.

”Haluan, että meillä on terve, ystävällinen ja kyllä, rakastava parisuhde, jossa Real voi nähdä äitinsä ja isänsä halaamassa toisiamme, kun näemme toisiamme”, Khloe väitti jaksossa pysyvänsä Kardashianien päällä. ”Tristan yrittää todella osoittaa, että hän on pahoillani joka päivä, onko kyse sitten loistavasta lahjasta, tekstistä. Arvostan sitä, koska tiedän, että hän yrittää, joten oletan, että olemme vähitellen siirtymässä oikeisiin ohjeisiin ystävällisyydestä lisäksi loistavat vanhemmat ”.

Khloe ei ole ainoa suosittujen perheenjäsenten sosiaalisesta etäisyydestä kansainvälisen koronaviruspandemian keskellä. Äskettäisessä Instagram-artikkelissa Kim Kardashian kertoi, että kaikki sisit ovat ”sosiaalisesti etääntyneitä ja pysyvät erillään toisistaan, kaikki itsenäisesti karanteenissa”.

”Se on vaikeaa, mutta meidän on tehtävä tämä turvallisuuksemme ja myös kaikkien muiden turvallisuuden vuoksi”, KKW-vetoomuksen johtaja loi. ”ÄLÄ jätä huomioimatta varoitusten määrää pysyä sisäpuolella tämän viruksen leviämisen lopettamiseksi. Varmasti teemme kaikki tämän läpi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *