Tukahduttava rakkaus (smother) Arvostelu

Tukahduttava Rakkaus (smother) on Netflixin dramaattinen komediasarja, joka seuraa Lucien Beaumontea ja hänen perhettään. Kontrastit ovat vakavasti sanoen Tukahduttavan Rakkauden leimallisia aiheita, kun päähenkilö yrittää tasapainottaa sopimatonta taustaaan ja elintapojaan etsiessään rakkautta ja hyväksyntää. Sarja keskittyy Lucienin ja hänen perheensäkaverien elämään ja antaa katsojille vilauksen heidän monimutkaisista suhteistaan perheeseensä.

Tukahduttava Rakkaus Juoni

Tukahduttava Rakkaus seuraa Lucien Beaumontia, nuorta romanttista, joka on päättänyt kesyttää vanhan omistajansa ja aloittaa uuden elämän omien ehdoinen. Kuitenkin, ei ole helppoa Hillside Estaten yläluokkaisesta yhteisöstä, jota Lucien on päätynyt kokemaan, kun hän muuttaa taloon vanhan omistajansa kanssa ja alkaa hakemaan todellista helpotusta painoon, joka usein liittyy vastuuseen ja ylpeyteen, jotka hän on saanut perheestään. Kuten Lucien menee edestakaisin ja edestakaisin pyrkii löytämään mitä hänen pitäisi tehdä, hän tutustuu moniin ihmisiin ja kokee lukuisia tärkeitä hetkiä, jotka muuttavat hänen elämänsä suunta ja auttavat häntä ymmärtämään, kuka todella on, ja pystyy suurissa aiheissa edistämään hyvää.

Tukahduttava Rakkaus Päähenkilöt

Tukahduttavan Rakkauden pääroolihahmoina nähdään lukuisia päähenkilöitä. Lucien Beaumonte esittää Lucienia, nuorta, toiveikasta ja romantia jota vastuullisuus vetää aiemmin kirouksiin. Hän yrittää palvoa ja sankarittaa ja kaataa nopeasti vain paskaksi pojaksi rakennetut ennakkoluulot, kun hän alkaa tutustua Hillside Estate -yhteisöön. Elizabeth Beaumonte näytteli Noel Flynn, Lucienin vanha hallintomies, joka päätyi omistamaan Hillside Estaten ja joka alkoi asettaa Lucienin jälleen oman sukunsa jäseneksi. Sherylin roolia esittää Ruby Rose, nuori parturi-kampaaja, joka toimii palvelijana Beaumontien talossa ja alkoi jakaa Lucienin humalassa intohimoa. Sherylin myötä tarina alkaa kulkea muuttuvan suhteen kiinnostava muoto. Rafael Jackson (Ella Montgomery) on Lucienin ja Elizabethin vuorovaikutteisen perheenpojan ja hänen ja Lucienin suhde on se, joka saa kaikki rutiinit ja miehen näyttämään terapeuttin elämältä.

Tukahduttavan Rakkauden Näyttelijät

Tukahduttavan Rakkauden näyttelijäkaartilla on useita huomattavia nimiä. Noel Flynnin roolia esittää Eric Ladin, tunnettu näyttelijä, jonka aiemmat loisteliaat urat ovat The Walking Deadille, Boardwalk Empirelle ja Riddickille. Ruby Rose toimii Sherylinä – Lucienin kasvattajana ja heidän välillään muodostuva suhde tuo voimakkaan tunneskaalan sarjaan. Ella Montgomery näyttelee Rafael Jacksonia, avustaa Lucienia ja löytää itsenäisyyttä Meechenin ja Sherylin välillä.

Tukahduttavan Rakkauden Arvostelu

Ohjaus, musiikki, kuvaus ja tuotanto

Tukahduttavan Rakkauden ohjaus on erittäin kunnioitettava ja antaa vastuullisuuden ja toivon mukana katsojan arkeen. Sarjan tuottajan ääni onnistuu muodostamaan kauniin visuaalisen aiheen, täynnä intensiivisen tunnelman ja sosiaalisen ohjauksen, jonka voi tuntea siitä noussut haasteista ja tarinoiden valaistuksesta. Kuvia voidaan hyväksyä erittäin hyvin, kuten messiaaninen ilmentymä Lucienin vastuiden ja toiveen välillä. Musiikkivalinnat tukevat tätä tunnelmaa, antavat tarinalle sielun ja paljastavat vain tarpeeksi, antaen katsojalle runsaasti tilaa luoda näitten tunnelmien parissa. Tuotannollisesti sarja on esittänyt muutaman paljon louhitun yhteisön silmissä. Hillside Estates on sekoitus pelottavia ja satunnaisia paikkoja, joissa referenssit vaihtelevat unelmista ja taiteesta tervan ja neutraalien sävyjen välillä. On huomattava, että palvelimet, vieraat ja yhteisön rajat määritellään tarkasti ja antavat useita merkkejä Sarjassa toistetaan tavallisia ja uskomattomia tapoja tuoda Kunkin päähenkilön luonne ja lopullinen tarina elämään.

Editointi, dialogi ja tempo

Tukahduttavan Rakkauden editointi on selkeä ja asetuksen ja kohtauksen organisoinnissa tapahtuu tarpeeksi hitaasti antaen katsojille aikaa omaksua ja saada tuntemaan juonikuvan ja papukaijan motiivien laajan skaalan. Dialogi antaa realistisen vastauksia päähenkilöiden arkkielämään. Jenny’s Slang-merkkien nykyinen käyttäytyminen tekee dialogista tasapainotettu ja antaa lapselle psykologista tilaa tutkia tarinaa. Tempo on vakaa takaamatta epätasaisia vaiheita, tulosten ja referenttien keskeytyksiä. Se rakentuu vahvasti, antaen aikaa osakkeille laajemmalle rakenteelle luodakseen tunnelman ja dialogin palata siitä alkuperäiseen epäonnistumiseen. Viimeisenä ja ehdotettuna askeleena se käyttää vahvempaa eleikielisyyttä ja teknisiä avustajia lopettamaan tarinan, ks. Viimeksi tapahtunut dialogeja sen luomiseksi. Kokonaisuutena Tukahduttava Rakkaus onnistuu saamaan täyden suosion dialogi ja vastedeskiteksti.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä On Tukahduttavan Rakkauden Ikäraja?

Tukahduttavan Rakkauden ikäraja on alaikärajaltaan 14+ tai 16+, riippuen maan lakipykälistä. Suositus näyttää viittaavan 16-vuotiaaseen ikärajaan.

Mistä voin Katsoa Tukahduttavan Rakkauden?

Tukahduttava Rakkaus julkaistiin Netflixiin 19. huhtikuuta 2019. Sitä voidaan katsoa Netflixissä eri alueilla, kuten USA: ssa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Koska Tukahduttava Rakkaus Julkaistiin?

Tukahduttava Rakkaus julkaistiin 19. huhtikuuta 2019.

Yhteenveto

Toisin sanoen, Tukahduttava Rakkaus tarjoaa yhden Tukahduttavan Rakkauden todellisen ilmapiirin muodostamisen muodostavat vahvojen näyttelijöiden ja laajemman yhteiskunnan läsnäolon. Sarjan perusteella saatamme todeta, että Lucien Beaumonten tausta kasaantuu ja laajenee ottamalla arvoa ja löytää toivonlamasta. Kolme sisarusta, Sheryl, Rafael ja Lucien yrittävät luoda yhteisen liikenteen ohjaamaan ja hallitsemaan tulevaisuutta ja matkaa. Lopuksi Tukahduttavan Rakkauden ohjaus ja musiikki suoritetaan sujuvasti, ja sille annetaan parhaiten kuvaus sekä tuotanto, kun taas editointi, dialogi ja tempo ovat virkeitä ja lupaavia.

Leave a Comment