Parhaat lasten elokuvat

Lasten elokuvat on täynnä seikkailua, huumoria ja opetuksellisia tarinoita. Vanhemmat etsivät aina laadukkaita elokuvia, jotka viihdyttävät ja opettavat samalla.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat lasten elokuvat, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä pienille katsojille.

1. Lumottu (2007)

Arvosana: 7.1/10 IMDb Ikäsuositus: 7+

“Lumottu” on ainutlaatuinen sekoitus animaatiota ja live-toimintaa. Tarina kertoo prinsessa Gisellestä, joka joutuu satuunsa keskellä New Yorkin kiireiseen elämään. Giselle tuo mukanaan satumaailman taian, ja elokuva yhdistää loistavasti perinteisen sadun ja modernin kaupunkielämän elementtejä.

2. Toy Story (1995)

Arvosana: 8.3/10 IMDb Ikäsuositus: 6+

Pixarin klassikko “Toy Story” avasi uuden aikakauden animaatioelokuvissa. Se kertoo leluista, jotka heräävät henkiin, kun kukaan ei ole katsomassa. Woodyn ja Buzzin seikkailut ovat täynnä huumoria, sydäntä ja tärkeitä opetuksia ystävyydestä.

3. Karhu Paddington (2014)

Arvosana: 7.2/10 IMDb Ikäsuositus: 6+

“Suloinen karhuhahmo Paddington” on tarina karhusta, joka saapuu Lontooseen etsimään seikkailuja. Elokuvassa yhdistyy seikkailu, huumori ja sydämellinen viesti siitä, kuinka erilaisuus voi rikastuttaa elämää.

4. Moana (2016)

Arvosana: 7.6/10 IMDb Ikäsuositus: 6+

“Moana” on mahtava seikkailu nuoresta Moanasta, joka lähtee pelastamaan saartaan ja etsimään omaa paikkaansa maailmassa. Elokuva vie katsojat Tyynenmeren lumoavaan kulttuuriin ja tarjoaa voimakkaan naispuolisen päähenkilön.

5. Zootropolis (2016)

Arvosana: 8.0/10 IMDb Ikäsuositus: 6+

“Zootropolis” on kaupunkitarina, jossa eläimet hallitsevat. Judy Hoppsista tulee ensimmäinen pupu poliisina suuressa eläinkaupungissa, ja hän selvittää salaliiton, joka opettaa tärkeitä oppitunteja yhteistyöstä ja ennakkoluulojen voittamisesta.

6. Taikurin Oppipoika (2010)

Arvosana: 6.1/10 IMDb Ikäsuositus: 7+

Klassikkoelokuva taikurista, joka saa apulaisekseen linnun, joka ei ole kovin kokenut. Tämä elokuva yhdistää huumoria ja taikuutta loistavasti. Se opettaa meille, kuinka hankalilta tilanteilta voi löytyä loistavia ratkaisuja.

7. Risto Räppääjä ja Viileä Venla (2012)

Arvosana: 5.9/10 IMDb Ikäsuositus: 7+

Risto Räppääjä on suosittu suomalainen hahmo, ja tässä elokuvassa hän joutuu seikkailuun ystävänsä Viileän Venlan kanssa. Tarina opettaa ystävyyden merkitystä ja rohkeutta.

8. Pikku Kakkosen Eskari (2015)

Arvosana: 5.2/10 IMDb Ikäsuositus: 4+

Pikku Kakkosen Eskari tuo suositun suomalaisen lastenohjelman valkokankaalle. Seikkailu tuttujen hahmojen kanssa opettaa lapsille leikkimisen ja oppimisen ilon.

9. Mulan (1998)

Arvosana: 7.6/10 IMDb Ikäsuositus: 7+

“Mulan” kertoo kiinalaisesta soturiprinsessa Mulanista, joka naamioituu mieheksi liittyäkseen sotilaaksi. Elokuva painottaa rohkeutta, omistautumista ja itsenäisyyttä.

10. Shrek (2001)

Arvosana: 7.8/10 IMDb Ikäsuositus: 6+

“Shrek” vie meidät viherhirmu Shrekin seikkailuihin, ja opettaa meille, ettei ulkonäkö ole tärkeintä. Elokuva yhdistää hulvatonta huumoria ja tärkeän viestin itsearvostuksesta.

Nämä ovat ensimmäiset kymmenen lastenelokuvaa, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä ja tärkeitä opetuksia. Jatka lukemista, ja saat lisää tietoa seuraavista kymmenestä elokuvasta.

Leave a Comment