Parhaat jouluelokuvat

Joulu on aikaa, jolloin perheet ja ystävät kokoontuvat viettämään aikaa ja nauttimaan toistensa seurasta. Jouluelokuvat ovat oiva tapa viihdyttää itseään ja toisiaan yhdessä. Alla olevassa artikkelissa esittelemme muutamia parhaita jouluelokuvia, joita voi katsoa jouluna.

Klassikot

Joulu on elokuvien ja televisio-ohjelmien suosikkiaika, ja klassikkojen joukosta löytyy paljon suosittuja jouluelokuvia. Yksi kaikkien aikojen suosituimmista jouluelokuvista on Rudolph Punahilkka, joka kertoo tarinan punahilkasta, joka yrittää pelastaa itsensä ja muita luonnonlapsia. Elokuva on saanut alkunsa vuonna 1964 ja se on edelleen suosittu tänäkin päivänä. Toinen suosittu klassikko on Mikko ja Miska – Joulupukki Matkaan, joka kertoo tarinan kaksosista, jotka haluavat auttaa Joulupukkia löytämään vaihtoehtoisen reitin päästäkseen pohjoiseen ja toimittamaan lahjat kaverinsa avuksi.

Myös It’s A Wonderful Life on yksi kaikkien aikojen suosituimmista jouluelokuvista. Se kertoo tarinan George Baileysta, joka epätoivoisessa tilanteessa kysyy apua taivaalta. Hän saa vierailun taivaasta ja oppii arvostamaan elämäänsä ja ihmisiä ympärillään.

Tuoreet jouluelokuvat

Vaikka klassikoilla on omat fanejaan, monilla on myös halu katsoa uusia jouluelokuvia. Vuoden 2019 suosituin jouluelokuva oli Last Christmas, jossa keskeisessä roolissa oli Game of Thrones -tähti Emilia Clarke. Elokuva kertoo tarinan Kateista, joka työskentelee lahjatavaraliikkeessä ja etsii elämänsä merkitystä.

Toinen tuore jouluelokuva on Noelle. Se kertoo tarinan Noellesta, Santa Clausin tyttärestä, joka on uskollinen isälleen ja yrittää pelastaa joulun kriisin aikana. Elokuva näyttää, miten Noelle löytää voiman pelastaa joulun.

Vuonna 2020 julkaistusta The Holiday Calendar-elokuvasta tuli heti suosittu. Se kertoo tarinan Abbysta, joka on ammattitanssija ja erikoislahjakas valokuvaaja. Abby saa joululahjaksi vanhan kalenterin, joka ennustaa hänen tulevaisuutensa.

2022 Julkaistu Netflixin draamaelokuva Unohtumaton joulu, soveltuu myös tuoreiden jouluelokuvien ystäville.

Animoidut jouluelokuvat

Animaatioelokuvat sopivat kaikenikäisille katsojille, ja ne tarjoavat hauskan ja viihdyttävän vaihtoehdon jouluelokuvana. Frosty the Snowman on yksi suosituimmista animaatioelokuvista, ja se kertoo tarinan lumihiutaleesta, joka elää hetken ja pelastaa pienen lapsen.

Arthur Christmas on toinen suosittu animaatioelokuva, ja se kertoo tarinan Arthurista, jolla on vaikeuksia toteuttaa omia unelmiaan ja jonka tehtäväksi tulee pelastaa joulu.

Vince the Reindeer kertoo tarinan Vincestä, joka on erikoinen poro, jonka tehtävä on auttaa Joulupukkia. Elokuva näyttää, miten Vince tarttuu haasteeseen ja pelastaa joulun.

Vinkkejä jouluelokuvien katsomiseen

Jouluelokuvien katselu voi olla hauskaa ja rentouttavaa, mutta voi myös aiheuttaa stressiä, jos et tiedä, mitä katsoa. Siksi on tärkeää valita elokuva, joka sopii katsojien mieltymysten mukaan. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joita voi noudattaa jouluelokuvien katselussa:

Valitse elokuva, joka sopii juhlijoiden mieltymyksiin

Kun valitset jouluelokuvan, muista valita sellainen, joka sopii kaikille. Jos katsojat ovat eri-ikäisiä, on hyvä valita klassikko, joka soveltuu kaikille. Voit myös valita elokuvan, joka sopii kaikille ikäryhmille.

Varaa riittävästi aikaa elokuvan katsomiseen

Varaa aikaa elokuvan katsomiseen, niin voit nauttia siitä täysillä. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa ja että kukaan ei ole kiireinen. Jos haluat katsoa useita elokuvia, varaa jokaiselle elokuvalle riittävästi aikaa.

Valitse elokuva, joka kannustaa keskusteluun

Jouluelokuvat voivat olla hyvä tapa aloittaa keskustelu juhlijoiden kesken. Valitse elokuva, jonka katsomisen jälkeen voi jatkaa keskustelua ja analysoida tarinaa. Tämä auttaa kaikkia pitämään hauskaa ja puhumaan toistensa kanssa.

Yhteenveto

Jouluelokuvat ovat oivallinen tapa viettää joululomaa ja luoda lämpimämpi ilmapiiri. Yllä olevasta artikkelista voit lukea muutamia suosituimmista jouluelokuvista. Lisäksi tarjoamme muutamia vinkkejä jouluelokuvien katseluun ja keskustelun aloittamiseen. Valitsemalla oikean elokuvan voit viettää ikimuistoisen joulun ja nauttia joulusta täysin siemauksin.

Leave a Comment