Unohtumaton joulu – Netflix elokuva Arvostelu

Netflixin romanttinen draama Unohtumaton joulu (Falling for Christmas) tuo meille tänä vuonna tarjolle hyvän lomafiiliksen. Elokuvan pääosassa nähdään Lindsay Lohan ja Chord Overstreet, ja ohjaajana Janeen Damian, joka on saanut elokuvalta paljon kiitosta ympäri maailman.

Elokuvan tarina seuraa Sierra Belmontin (Lohan) joulua herkullisella dramaattisella twistillä – Sierran isä Beauregard Belmontin (Jack Wagner) omistaman hotellin luona hän kokee pienen onnettomuuden, jonka seurauksena hän menettää muistinsa. Hänet pelastaa lähellä sijaitsevan pienen North Star Lodge majatalon omistaja Jake Russell (Chord Overstreet), joka ottaa hänet hoidettavakseen lodgeensa. Jake on pari vuotta aiemmin leskeksi jäänyt isä, jonka lodgeella asuu myös hänen tyttärensä Avy (Olivia Perez).

Elokuva tuo hyvää fiilistä joulun lähestyessä maagisella Utahin maisemilla hehkuvana taustanaan. Hotellien taustojen ja ympäristön hahmottelussa on huomioitu valtavasti pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat elokuvan tunnelman lähelle reaalimaailmaa. Käänteitä piisaa elokuvan alusta loppuun, mutta kokonaisuutena se on todella ennustettava ja kaavamainen.

Unohtumaton joulu sopii ajanvietteeksi, mutta se ei ole merkitsevä elokuva. Lukuaise tee hyvää ja positiivista mieltä täynnä oleva tarina, jonka näkee ja tuntee – se onkin juuri sitä, minkä voisi odottaa Lohanin tällaisen paluuelokuvan joulutarjoamalta! Elokuva on myös kuin kotiteatteri suoraan istuntoon asti, erittäin helppo katsella ja siinä on viihdearvo hyvin esillä. Suosittelemme Unohtumaton joulu -Elokuvaa, ja annamme sille arvosanaksi 8/10!

Leave a Comment